Climacom

16.04.2018

Нова ценова листа 2018/2019

Не пропускайте да се запознаете с новата ни ценова листа за 2018/2019 година. В нея са поместени нашите най-нови продукти. Разгледайте я и откриийте най-подходящия климатик за Вашите нужди. 

В нея ще се запознаете с най-новия модел климатик MSZ-AP, който разполага с компактен и стилен дизайн. За неговите изключителни предимства допринасят ниските нива на шум при работа и високата енергийна ефективност. Новото вътрешно тяло използва иновативния хладилен агент R32, който е с нисък потенциал за глобално затопляне, а Wi-Fi интерфейсът Ви позволява контрол и мониторинг чрез приложението MELCloud. 

Климатиците от серията MSZ-LN вече се предлагат и в нов цвят - „Natural white”, който е стилно и елегантно допълнение към всяко помещение. Освен, че се отличава със своя луксозен дизайн, серията притежава и редица технически предимства. 3D i-see сензорът осигурява интелигентно регулиране на микроклимата чрез разпознаване позицията на хората в помещението, а интегрираният Plasma Quad Plus филтър пречиства въздуха от вируси и замърсявания. Серията се откроява с вграден Wi-Fi интерфейс и с прилагането на хладилния агент с по-нисък потенциал за глобално затопляне - R32. В райони с много студени климатични условия, MSZ-LN Zubadan предлага ефективно отопление дори при външна температура от -25 °C. 

Новата ни ценова листа бихте могли да откриете ТУК