Climacom

08.11.2022

Нов модел вертикални рекуперативни блокове Lossnay от Mitsubishi Electric

Качеството на въздуха в помещенията е изключително важен фактор за нашето здраве и новите рекуперативни блокове на Lossnay Ви гарантират постоянен приток на свеж въздух, както и отстраняване на потенциално вредните замърсители и химикали.

Техният фин, вертикален дизайн, както и компактният им размер Ви позволяват да ги монтирате в малки пространства, в гаража и дори в сервизното помещение у дома. Това ще Ви даде възможност да инсталирате вентилация в целия дом, като я интегрирате в цялостния дизайн на сградата без ограничения.

Вентилационна система Lossnay на Mitsubishi Electric е патентовано решение за вентилация с възстановяване на топлина, която доставя свеж въздух.

Възможно е да превключите между „вентилация Lossnay (с топлообмен)“ и „байпасна вентилация (без топлообмен)“ ръчно или автоматично. Когато външният въздух е по-хладен от въздуха в помещенията през лятото, уредът засмуква директно въздух отвън, заобикаляйки топлообменника.

  • Лесен контрол

Вграденият LCD контролер позволява лесно управление, като показва всички функции и температурни настройки на системата.

  • Изключително тиха работа

При ултра тихите 15dB*, вертикалните рекуперативни блокове на Lossnay са идеалното решение за къщи и апартаменти, където комфортът е ключов.

*При скорост на вентилатора 1. Ниво на звуково налягане 3м.

  • Енергийна ефективност

Съгласно регламент (ЕС) № 1254/2014, серията VL-CZPVU има най-висока енергоспестяваща производителност в своя клас (ErP A+). Спестява разходи за отопление и охлаждане, като минимизира загубата на енергия, която възниква по време на вентилация.

  • Лесен за почистване

Стандартните филтри могат да се свалят за редовно почистване.

  • Усъвършенствана филтрация

Новата гама вертикални рекуперативни блокове се предлага с опционален филтър за NOx(азотен оксид) и прахови частици.

  • Опционален Wi-Fi контрол

MELCloud позволява бързо и лесно дистанционно управление и наблюдение на Вашите вентилационни системи Lossnay.

 

Разгледайте най-новите модели още сега:

https://climacom.com/bg/produkti/lossnay/vertikalni-rekuperativni-blokove