Climacom

18.01.2021

Mitsubishi Electric навършва 100 години!

Mitsubishi Electric Corporation обяви, че по повод 100-годишнината на компанията, са преразгледали корпоративната си философия, за да преосмислят мисията си, както и основните ценности и отношение, които се изисква служителите да приемат и ценят, когато работят в услуга на клиентите и обществото, като цяло.

Mitsubishi Electric са изключително благодарни на заинтересованите страни, които са подкрепяли компанията през годините, включително и на всички служители, клиенти и бизнес партньори. Компанията е решена да отговаря на изискванията на новата ера и да има доверието на всички заинтересовани страни. Базирайки се на нова корпоративна философия, групата си поставя за цел да допринесе за реализирането на силно и устойчиво общество, адресирайки разнопосочните социални предизвикателства чрез непрекъсната иновация и в следващите 100 години.

Основните ценности, на които Mitsubishi Electric държи са Доверие, Качество, Технология, Етика, Хуманност, Околна среда и Общество.

Слоганът “Changes for the better”( „Промени към по- добро“) представя намерението на компанията „винаги да се стреми да постигне нещо по-добро“, докато продължава да се променя и разраства. Всеки от компанията споделя силна воля и страст за непрекъснат стремеж към промяна, подкрепяйки общата отдаденост за създаването на „дори по-добро бъдеще“.

Източник: MITSUBISHI ELECTRIC News Releases Mitsubishi Electric Revises Corporate Philosophy System as it Celebrates 100th Anniversary