Climacom

31.10.2022

Mitsubishi Electric на изложението Chillventa 2022

Повече от десетилетие Chillventa е едно от най-важните събития за всички в индустрията за отопление, климатизация, вентилация и термопомпени технологии по целия свят.

Mitsubishi Electric и тази година участва със свой щанд, където посетителите имаха възможност да получат информация относно устойчивото използване на все по-екологичния източник на енергия - електричеството за всички продукти в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията.

За първи път Mitsubishi Electric предложиха разходка с екскурзовод на техния щанд, където всеки посетител в рамките на 20 мин. имаше възможност да получи фокусиран преглед на всички системни решения, които бяха показани на щанда.

Тази година основен фокус беше отделен върху чилърите, термопомпите и VRF системите. Беше представен и най-новият модел климатик от домашния клас MSZ-AY. Очаква се той да се впише изключително лесно и бързо на нашия пазар, предвид отличните си характеристики.

От създаването си през 2008г. до сега изложението се разраства впечатляващо. През 2022 г. 844 изложители и 30 773 посетители посещават Нюрнберг, Германия, за да присъстват на водещото в света изложение в ОВК сектора.

Силният международен състав на събитието (изложители от 43 държави и 56% международни посетители) също подчертава значението на Chillventa като световен търговски панаир.

  • 94% от изложителите (измерени по площ) смятат участието си в Chillventa за успех.
  • 95% от изложителите създават нови бизнес връзки.
  • 95% от изложителите очакват техните контакти да доведат до бизнес след изложението.

Източник:https://www.chillventa.de/; https://de.mitsubishielectric.com/de/news/releases/local/2022/0830-a/index.html