Climacom

09.01.2018

Лондонския Университетски Колеж се оборудва със серията MSZ-LN на Mitsubishi Electric

Една от основните сгради на Лондонския университетски колеж (UCL) е оборудвана с нова климатична система R32 от Mitsubishi Electric за отдел Био Науки. 

Отделът се помещава във внушителната сграда Рокфелер. Отделът по Био науки на Лондонския университетски колеж се гордее с изключителна международна репутация и общност от над 500 служители и 300 докторанти, занимаващи се с най-модерните научни изследвания и сътрудничество. 

Колежа се нуждаеше от бърза и ефективна система за отопление и охлаждане, която да отговаря и на екологичните изисквания на Колежа. M Серията MSZ-LN на Mitsubishi Electric беше избрана поради основната роля, която хладилният агент R32 ще играе при спазването на бъдещото законодателство и намаляването на въздействието върху околната среда на климатизацията, термопомпите и охлаждането. 

Кийт Керидж, управител на сградния мениджмънт, заяви: "Сградата Рокфелер изискваше допълнителна климатична система на един от етажите и бяхме впечатлени от това, което системата на Mitsubishi Electric може да предложи. Искахме система, която да осигури комфортна работна среда за нашите служители и студенти, както и да бъде природосъобразна. Серията MSZ-LN напълно отговаря на нуждите ни. "

Двeтe стилни климатични инсталации бяха монтирани за период от три дни и са първите R32 системи инсталирани в Лондонския университетски колеж. Краткият период на монтаж беше от решаващо значение, за да се гарантират минимални неудобства на обитателите на сградата. 

Друго предимство, което прави M серията подходяща за Лондонския университетски колеж , е нейната тиха работа, с нива на шума до 19dBA, тя е идеална за използване в тиха учебна среда. 

Серията MSZ-LN е първият продукт на Mitsubishi Electric в серията си, който използва хладилен агент R32. Телата MSZ-LN включват вграден Wi-Fi интерфейс, позволяващ пълен контрол и мониторинг чрез приложението MELCloud, както и усъвършенстваният i-see сензор, който автоматично следи заетостта в помещенията, позицията и температурата на тялото, на хората в стаята, за да осигури персонален комфорт.