Climacom

29.06.2021

Филтърът Plasma Quad Plus oт Mitsubishi Electric

Макар и незабележими, съществуват безброй много фини прахови частици с различни размери в околната среда, които могат да бъдат потенциален риск за здравето. Поради тази причина, сега е повече от наложително да се използва климатик с добра филтрираща система, тъй като това е най-добрата гаранция за по-добро качество на въздуха в помещенията.

За да подобрите качеството на домашния въздух и да поддържате чиста и безопасна среда, е от съществено значение да имате високоефективни филтри в климатичното оборудване, способни да неутрализират основните замърсители.

Plasma Quad Plus е високоефективен филтър, включен в серията MSZ-LN Kirigamine Style и е ексклузивно разработена технология от Mitsubishi Electric.

Това е единственият филтър, чиито резултати са одобрени от Дружеството по алергология и клинична имунология (SEAIC), което уточнява: "Филтърът Plasma Quad Plus намалява излагането на алергенни частици, вируси и бактерии с до 97%, което може да помогне за подобряване на симптомите на алергия".

По-конкретно, лабораторните тестове, проведени от международно известни институти, сочат, че Plasma Quad Plus:

-         Неутрализира 99% от бактерии, вируси и мухъл;

-         Елиминира 98% от алергени като полени;

-         Улавя 99,7% от акари и прах, както и 99% от суспендираните частици под 2.5 микрона (PM2.5);

-         Елиминира миризмите.

Чистата и здравословна околна среда не само подобрява здравето, но също така благоприятства премахването на токсините, натрупани в тялото, помага за подобряване на нашата почивка и насърчава по-доброто настроение.

Следователно, с девиза: "Грижи се за себе си, грижи се за тях", Mitsubishi Electric иска да покаже всички предимства на филтърната система Plasma Quad Plus, ексклузивен за японската фирма, чиято революционна ефективност осигурява изключително високо качество на въздуха в помещението.

Plasma Quad Plus филтърът е включен в серията MSZ-LN Kirigamine Style от Mitsubishi Electric, превръщайки го в модерно устройство днес, способно да комбинира изключителен дизайн с най-новата технология и най-високите нива на ефективност и ефикасност.

  

Източник: https://www.fanairsl.com/filtro-plasma-quad-plus-de-mitsubishi-electric/