Climacom

10.02.2020

ClimaCom с участие в Архитектурно – строителна седмица 2020

Фирма ClimaCom ще вземе участие в тазгодишното международно издание на Архитектурно – строителна седмица. Изложението ще се проведе в периода 25 – 28.02.2020г. в Inter Expo Center, София.

Заповядайте в Зала: 4, Щанд: D 3, където ще представим следните продукти:

  • Климатици за дома
  • Климатизация за офиси и обществени сгради
  • Термопомпи въздух-вода (Ecodan) за отопление, охлаждане и битова гореща вода
  • Системи за централна климатизация City Multi - идеално решение за големи офис сгради, хотели, търговски центрове или болници, които изискват индивидуални климатични решения
  • Lossnay - цялостна топлообменна вентилация

Фокусът на изложителите на Архитектурно – строителна седмица отново ще бъде потенциалът на съвременното строително оборудване и проектиране, технологии и инструментариум, довършителните дейности, интериорните материали и технологии, модерното вертикално планиране и ландшафт, и индустриалното строителство, виртуалната реалност в полза на строителството.

В рамките на Архитектурно – строителна седмица се дискутират актуални за строителния бранш въпроси и се демонстрират иновативни продукти, услуги и технологии. Затова изложението събира на едно място строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти.