Climacom

13.05.2019

Ултратихият Ecodan печели все повече признание за индустрията

Иновативните и стилни, ултра тихи термопомпени системи Ecodan от Mitsubishi Electric спечелиха в категорията „Домашен ОВК продукт на годината – Отоплителни тела“ на Heating and Ventilation News Awards. 

Според журито, фокусът върху ниските шумови нива, съчетани с отношение към дизайна и производителността, са ключови фактори за успеха на Ecodan. 

„За нас е удоволствие да получим още една престижна награда за ултратихият Ecodan и това се присъединява към скорошната победа на ACR News Awards, като е високо оценен в ACR Journal & Heat Pump Awards и се класира за две други награди в индустрията.” – това обясни мениджър комуникации от звено възобновяемо отопление в Mitsubishi Electric. 

Ултратихият Ecodan е най-новата водеща термопомпена система на пазара от Mitsubishi Electric и осигурява надеждно, възобновяемо отопление и производство на гореща вода за широк спектър от инсталации. 

Ултратихият Ecodan се предлага в размери 8.0kW и 11.2kW с водещи на пазара нива на звука, които са три пъти по-тихи от предходните модели. 

Източник: https://les.mitsubishielectric.co.uk/latest-news/ultra-quiet-ecodan-wins-more-industry-acclaim