Climacom

15.08.2018

Термопомпите Ecodan с престижна награда за дизайн

Ултратихата серия Ecodan PUHZ-AA на Mitsubishi Electric е удостоена с престижната международна награда Red Dot Award за продуктов дизайн. 

Ecodan серията е създадена да осигури във всеки дом надеждно, безпроблемно възобновяемо отопление и топла вода. Дизайнът на новото ултратихо тяло е изключително компактен, а цветната комбинация от бяло и антрацит има семпъл, но елегантен облик, като тъмният цвят на вентилатора подчертава ненатрапчивия му дизайн. 

Наградата "Red Dot" се оценява от международно жури от близо 40 експерти, които заявяват, че "Дизайнът на това външно тяло въздух-вода е обмислен до последния детайл. Неговият ненатрапчив външен вид лесно се слива с различни видове сгради. "

Всеки елемент от устройството е внимателно произведен, за да увеличи енергийната ефективност и да намали шума. 

Устройствата са на разположение в размери от 8.5kW и 11.2kW със звукови нива, които са три пъти по-тихи в сравнение с предишните модели. 

От Mitsubishi Electric са удовлетворени, че тези награди подчертават същността на процеса по разработване на продуктите на Mitsubishi Electric, при който дизайнът и функционалността вървят ръка за ръка с отличното качество на продуктите. 

Критериите при оценка за наградата Red Dot включват: функционалност на продукта, степен на иновация, качество, ергономичност, издръжливост и екологична съвместимост. 

Източник: https://les.mitsubishielectric.co.uk/latest-news/red-dot-recognises-ultra-quiet-heat-pump-with-prestigious-design-award