Climacom

10.01.2022

Чист въздух дори в големи помещения с въздухопречиствател Mitsubishi Electric

Въздухопречиствателят MA-E100R-E на Mitsubishi Electric бързо и надеждно пречиства въздуха, независимо от големината на помещението в което се намирате. Особено подходящ за лекарски кабинети, ресторанти и класни стаи.

Неговите интелигентни функции сканират околната среда, разпознават присъствието на хора и насочват въздушния поток към съответните зони в помещението. Пречиствателят за въздух MA-E100R-E достига всички зони в стаята, благодарение на това, че корпусът му може да се върти до 90°.

Освен това, моделът притежава високоефективен сензор PM2.5, който улавя веществата във въздуха и оптимизира пречистването. Въздухопречиствателят MA-E100R-E филтрира и дезодорира въздуха в помещението, неутрализирайки основните замърсители във въздуха. Също така, моделът има висока скорост на подаване на чист въздух от 612m3/h.

Въздухопречиствателят MA-E100R-E притежава четири филтъра:

  • Самопочистващ се предфилтър, който изолира и улавя големите частици, като ги събира в специален контейнер.
  • HEPA филтър на две нива за по-висока ефективност, който може да отстрани повече от 99% от частиците до 0,1µ и до 99,97% от частиците до 0,3µ
  • Филтър с активен въглен, който пречиства и дезодорира въздуха, елиминирайки до 99% формалдехид, VOС (летливи органични съединения), амоняк и бензен. Активният въглероден филтър може да се почиства, поддръжката му е лесна, има дълга работоспособност и винаги осигурява максимална производителност.
  • Платинен каталитичен филтър с дезодориращо действие.

Освен страхотни характеристики и безпрецедентна ефективност, моделът има дизайн, специално разработен да заема минимално пространство в помещението.

Разгледайте цялата продуктова гама:

https://climacom.com/bg/produkti/vyzduhoprechistvateli