Climacom

Блог

Mitsubishi Electric с участие на Dubai Expo 2020

Дубай Експо 2020 е първото регистрирано световно изложение, което се провежда в Близкия Изток и една от многото страни, които взима участие, е Япония, чийто павилион се базира на темата „Където идеите се срещат“. Япония има дълга традиция да възприема знанията и културите, донесени на своите острови от хора от цял свят и да ги интерпретира, за да създаде нещо ново и уникално японско. Японският павилион отдава почит на историята, като действа като глобално-ориентиран център за идеи.

Компанията, която възприема концепцията и oсигурява поддръжката на павилиона е Mitsubishi Electric. По покана на Японския павилион, Mitsubishi Electric оборудва сградата с най-новите асансьори, ескалатори, мулти-сплит климатични системи и монитори. Асансьорите са монтирани с най-иновативна технология за пречистване на въздух Plasma Quad, която може да неутрализира вируси, бактерии и полен.

Мулти-сплит климатичните системи на Mitsubishi Electric помагат на посетителите да избягат от тежката пустинна жега. Тъй като системите работят с инверторни компресори, те са енергийно ефективни и поддържат комфортна стайна температура.

Формиране на устойчиво бъдеще

Събитието предложи ценна възможност за посетителите да се докоснат както до японското гостоприемство, така и до най-новите технологии на Mitsubishi Electric.

Също така, това ще добави още един важен момент към историята на компанията в Близкия изток. Много от електрическите трафопостове в региона носят името Mitsubishi Electric, което свидетелства за значителния принос на компанията през последните четири десетилетия за снабдяване на жителите на региона с устойчива енергия.

Тази година се отбелязва стогодишнината на Mitsubishi Electric и компанията се стреми да използва случая, за да навлезе в следващия етап на растеж на компанията в Близкия изток: посрещане на нуждите от следващо поколение в региона, като помага на хората да постигнат устойчива икономика. Със своите многобройни иновативни технологии, разработени в продължение на десетилетия и дългата си история в Близкия изток, компанията вече е създала солидна основа, за да преследва тази нова цел.

Източник:

The Middle East Strategy: Mitsubishi Electric’s Contributions to Expo 2020 Dubai | Our Stories | MITSUBISHI ELECTRIC Global website