Climacom

Блог

7 причини да инсталирате климатик във Вашия имот

С постоянното покачване на температурите, всеки от нас търси най-ефективния начин да се разхлади без сметките му за електроенергия драстично да се повишат. Климатиците са не само достъпни, но са също така и много ефективни. Не заемат много място във Вашия дом и се предлагат в широк диапазон от модели, размери и дори дизайн.

Предлагаме Ви 7 причини, поради които да инсталирате климатик във Вашия имот:

  1. Достъпни

В днешно време климатиците са все по достъпни и в този ред на мисли клиентът е свободен да избере възможно най-изгодния за него вариант според бюджета, нуждите си и помещението, в което ще бъде инсталиран.

  1. Енергийноефективни

Ако искате Вашият дом да остане прохладен за дълго време, без това да доведе до големи енергийни разходи, един климатик е най-добрият вариант. Когато правите проучване какъв точно да закупите, винаги се интересувайте от неговия енергиен клас.

  1. Лесни за инсталация

Въпреки че всеки един монтаж е строго индивидуален и може да се различава според особеностите на обекта, ако се доверите на добри специалисти, няма да имате никакъв проблем.

  1. Универсални

Климатичните системи намират приложение в различни по вид помещения. В зависимост от типа, те реално могат да се използват във всяко помещение във Вашия дом: спалня, кухня, кабинет, както и във фитнес залите, театри, офиси, индустриални помещения  и много др. Разбира се, изключително важно е да съобразите необходимата мощност според големината на помещението, което ще се охлажда или отоплява.

Ние от ClimaCom можем да Ви предложим дори и прецизна климатизация за Вашия IT бизнес. M-серията MSY-TP на Mitsubishi Electric с хладилен агент R32 е идеален за малки компютърни зали или сървърни помещения, които изискват по-специфично охлаждане.

MSY-TP има изключително висока охлаждаща мощност – до -25ºC външна температура на въздуха.

Той е компактен, със стилен бял дизайн и висока енергийна ефективност. Предлага се и опция за вграден Wi-Fi интерфейс, който позволява управление дори от разстояние чрез MELCloud приложението на Mitsubishi Electric.

MELCloud e част от ново поколение безжични контроли. Достъпът до Вашите климатични системи Mitsubishi Electric и техните контроли никога не е бил толкова лесен и сега е възможен от разстояние чрез компютри, таблети и смартфони.

  1. Разнообразие

Разнообразието е ключов фактор и ние от ClimaCom можем да Ви предложим много модели с различен и елегантен дизайн на вътрешните тела. Това позволява да имате повече гъвкавост при обзавеждането на Вашето помещение, а защо не и да внесете  нужния акцент.

Например, климатиците от сериите MSZ-LN и MSZ-EF се предлагат в няколко цветови варианта и работят с иновативния, енергийноефективен хладилен агент R32.

  1. Характеристики

Има толкова много и различни функции, които климатиците могат да предложат в наши дни. Дори някои от тях да Ви изглеждат ненужни и сложни, веднага след като ги разучите ще разберете, че не е така. Някои от основните функции на климатиците на Mitsubishi Electric са: “Седмичен таймер”, „Автоматичен режим на вентилация“, „Wi-Fi интерфейс“, „Plasma Quad Филтър“.

  1. Компактни

Климатиците не заемат много място в помещението. Разбира се, техните размери варират, но в зависимост от пространството, в което ще се монтират и техния тип, деликатно се съчетават с интериора.

Ако не искате или нямате възможност да инсталирате у дома климатик за стенен монтаж, то моделът MFZ-KT на Mitsubishi Electric e идеалният алтернативен избор за подов монтаж. С изчистени, ясни линии и силно редуцирана дълбочина, подовите тела RapidHeat са перфектната опция за дискретно отопление с крайстенен монтаж.

За повече информация относно продуктите на Mitsubishi Electric, може да посетите нашия сайт: www.climacom.com

 

 Източник: https://airconadvisory.com/7-benefits-of-installing-an-ac-unit-in-your-property/