Climacom

Блог

Мултисплит системи Mitsubishi Electric

Мултисплит системите на Mitsubishi Electric ви позволяват да изберете перфектния климатик  за всяко помещение само с едно външно тяло. Независимо дали става въпрос за  високостенен монтаж за спалнята, компактен подово-стоящ монтаж за домашния офис или скрит таванен монтаж за хола, има различни варианти, които да паснат на всяко помещение-изборът е ваш.

Нашата разширена гама мултисплит системи предлага богат избор от водещи на пазара решения с хладилен агент R32.

Може ли едно външно тяло да отоплява няколко помещения вътре? Отговорът е да!

Докато стандартната климатична система се състои от едно вътрешно и едно външно тяло, мултисплит климатичната система ви позволява да свържете няколко вътрешни тела към едно външно. Мултисплит системата не само ви дава свободата да изберете моделите на вътрешните тела, които биха били най-подходящи за всяко помещение, но и подобрява естетиката на екстериора, като намалява броя на външните тела. С мултисплит системите на Mitsubishi Electric имате свободата да изберете най-подходящото вътрешно тяло за всяка част от дома ви, за да се чувствате комфортно, без да претрупвате екстериора. С тях получавате висока ефективност и икономия на енергия.

  • Само едно външно тяло                                              
  • Високостенен, подов или таванен монтаж
  • Енергийна ефективност
  • От 1 до 6 помещения
  • Ниски нива на шум
  • Wi-Fi интерфейс

Защо да изберете мултисплит системите на Mitsubishi Electric?

Индивидуален контрол на температурата във всяка стая

Мултисплит системата на Mitsubishi Electric позволява индивидуално управление на всяко тяло  в дома ви, независимо дали искате да увеличите температурата в стаята на децата преди лягане или да изключите климатика в хола, когато излизате за вечеря. С индивидуалното управление може да регулирате температурата според вашето лично предпочитание и да гарантирате, че телата работят само когато е необходимо, така се постига максимална икономия на енергия.

Семпъл екстериор

Докато стандартната климатична  система изисква отделно външно тяло за всяко вътрешно тяло в дома, при мултисплит системата на Mitsubishi Electric е необходимо само едно. Тя е специално проектирана така, че да имате възможност да свързвате множество вътрешни тела само към едно външно тяло. С гамата, която предоставя възможности за проектиране на  две до шест стаи, вече е възможно цялостно решение за отопление и охлаждане на дома  безпроблемно само с едно външно тяло.

Възможност за добавяне на тела по всяко време

С мултисплит системата на Mitsubishi Electric не е необходимо да бързате и да избирате всички възможни вътрешни тела за вашия дом наведнъж. Не е необходимо всички вътрешни тела да се свързват едновременно, когато инсталирате системата за първи път. Например, система с четири стаи може да бъде инсталирана само с две свързани вътрешни тела в началото, това ви дава възможност да добавите още две стаи в бъдеще – всички свързани към едно външно тяло. Предварителното планиране означава, че няма да се окажете с четири големи външни тела, които да загрозяват  екстериора.

Максимална мощност

Мултисплит системата на Mitsubishi Electric има различни максимални мощности за отопление и охлаждане. В зависимост от избраните вътрешни тела действителният капацитет на отопление/охлаждане, произвеждан от вътрешното тяло, може да се различава от максималният капацитет. Това е така, защото мощността на външното тяло се разпределя между всички свързани вътрешни тела, които работят.

Колко външни тела могат да бъдат свързани?

Мултисплит системите на Mitsubishi Electric от серията MXZ ви дават възможност да свържете до 6 вътрешни тела. Имате свободата да създадете най-подходящата за вас система спрямо броя помещения и тяхната големина.

Разгледайте всички възможни опции на нашия сайт: Категория Мултисплит

Източник:

https://www.mitsubishi-electric.co.nz/heatpump/c/7661/omnicore-multi-room-heat-pump-systems