Climacom

Блог

Климатикът – елегантното и ефективно допълнение към Вашия дом

Климатикът е страхотна инвестиция за Вашия дом. През студените зимни месеци ще Ви осигурява топлина и уют, а през горещите летни дни – прохлада и комфорт. Закупуването на нов климатик е супер идея, дори и за жилище, което бихте искали да продадете, тъй като ще увеличите стойността му и ще подсигурите удобството на бъдещите му собственици.

Много от нас инвестират в други, по-скъпи интериорни проекти, но актуализирането на климатичната система в дома Ви е интелигентна стъпка, която ще Ви помогне да спестите енергия и средства, докато живеете в него.

Изберете климатик, който ще увеличи стойността на Вашия дом

Много експерти по недвижими имоти смятат, че по-голямата част от купувачите очакват климатичната система да работи перфектно, когато купуват имот, така че актуализирането й може да се окаже необходимо, ако искате да привлечете по-голям интерес. За да сте сигурни, че сте избрали подходящия климатик, трябва да имате предвид няколко важни фактора:

Правилният размер климатик

Едно от първите неща, които трябва да имате предвид при закупуването на нов климатик за Вашия дом е неговият размер. Задължително се консултирайте със специалист, за да сте сигурни, че Вашият дом ще се отоплява и  охлажда правилно. Закупуването на по-голямо тяло ще бъде едновременно загуба на пари в енергия и разходи за оборудване. От друга страна, покупката на по-малка климатична единица ще доведе до проблеми при запазване на правилната температура във Вашия имот.

Заменете стария и износен климатик с нов

Понякога ремонта на остарял и износен електрически уред, не е по-добрият вариант, в сравнение с подмяната му с нов. Климатиците на Mitsubishi Electric се отличават със своята енергийна ефективност и качество. Благодарение на голямата дилърска мрежа, с която разполагаме в страната сме винаги до Вас.

Може да намерите нашите дистрибутори тук: https://climacom.com/kyde-da-zakupia/

Енергийна ефективност

Новите собственици на жилища търсят енергийноефективни домове, за да им помогнат да спестят пари и да направят нещо за околната среда, докато са в него. Един от най-добрите начини да направите Вашия имот по-зелен е чрез закупуване на енергийноефективен климатик. Това ще Ви помогне да привлечете повече потенциални купувачи и да поставите имота си в челните редици на пазара.

След като сте решили да закупите подходящият климатик за имота си, трябва също да вземете предвид важността на правилното инсталиране. Климатичните системи изискват внимателна инсталация, за да работят правилно и ефективно в продължение на много години.

Освен енергийноефективни, климатиците на Mitsubishi Electric са и изключително стилни и модерни. Серия EF-Kirigamine Zen, са разработени в три елегантни цвята – черно, бяло и сребристо и допълват идеално модерния домашен интериор. Съчетавайки ниска консумация на енергия с тиха, но мощна работа, тези модели предоставят най-добрите решения за различни интериорни проекти. Всички климатици от серията достигат клас А на енергийна ефективност, а нано-платиненият филтър има антибактериален ефект.

Името на продукта “Kirigamine Zen” е олицетворение на холистичния подход при тази нова продуктова иновация – Киригамине е равнинна област в Япония, известна със своята непокътната природа, а Дзен е синоним на хармония, мир и благосъстояние. Стенните тела притежават стил и елегантност.

Източник: 

https://airconadvisory.com/adding-value-to-your-home-with-an-airconditioning-unit/