Climacom

Блог

Защо климатиците на Mitsubishi Electric са чудесен избор за офиса

Ето защо климатиците на Mitsubishi Electric са известни със своите качества и ефективност.

С мисията на Mitsubishi Electric да създава най-качествените охлаждащи и отоплителни продукти, не е изненадващо, че климатиците на Mitsubishi Electric придобиват огромно признание по целия свят. Това е особено вярно за офисите, където трябва постоянно да се поддържа подходящата температура и климатиците на Mitsubishi Electric могат да бъдат най-правилното решение. Ето няколко причини, поради които може да искате да се сдобиете с климатик на тази марка.

Край на споровете в офиса

Проучвания, проведени през последните няколко години, са открили, че температурата в офиса може да повлияе на производителността на служителите. В действителност, едно изследване показва, че един на всеки пет служители е спорил с колега за управлението на климатика и 18% от анкетираните работници са признали, че тайно променят температурата, за да отговаря на техните предпочитания. Но с климатиците от серията MSZ-LN това не трябва да бъде проблем.

Новите климатици на Mitsubishi Electric помагат за намиране на правилната температура

Както се очаква от Mitsubishi Electric, новите климатици са оборудвани с най-новите иновации в охлаждането и отоплението. Всеки MSZ-LN има капацитет за охлаждане до 6.1kw и е проектиран за оптимална работа на разходите и енергийна ефективност. Разполага с вграден 3D i-see сензор и независим контрол на ламелите, като чрез термография сензорът улавя и човешкото присъствие.

Новите климатици на Mitsubishi Electric са изключително стилни

Серията MSZ-LN притежава луксозен дизайн и по-висока енергийна ефективност. Вътрешните тела се предлагат в четири цвята: червено, черно, перлено бяло и естествено бяло – всички те са идеални за всяко офисно пространство. Те също така идват с елегантни дистанционни управления в цветове подходящи за всеки един Diamond климатик. Продуктовата гама на LN включва и технологията на подмяна на Mitsubishi Electric, чрез която съществуващ тръбопровод може да бъде пригоден за преустройването на офиси и търговски обекти, за да намалите разходите си, когато ги инсталирате. Освен това, моделът притежава изключително тих режим на работа от 19 dB(A).

Mitsubishi Electric също така са проектирали серията MSZ-LN така, че да изискват по-малка поддръжка. Plasma Quad Plus филтърът използва мощна плазмена технология, която неутрализира дори микроскопичните частици във въздуха, докато двойното покритие на топлообменника, вентилатора и въздуховода предпазва от натрупването на прах и мръсотия.

Източник: 

https://airconadvisory.com/why-mitsubishi-electric-air-conditioners-are-a-great-choice-for-offices/