Строителен форум BUILDINGSTYLE

За поредна година Климаком Инженеринг беше част от ежегодния архитектурно-строителен форум BUILDINGSTYLE, организиран от „1 към 1 в строителството“.

На тазгодишното юбилейно издание на форума, Климаком Инженеринг взе участие отново с рекламен щанд и официална презентация на тема „Обща стратегия за постигане на Енергийна ефективност - сгради с близко до нулево енергопотребление - Част 2”. Управителят на фирмата продължи презентацията си от BUILDINGSTYLE 2016, като този път постави акцент върху отоплителните системи за обществени и индустриални сгради. На специалния щанд на фирмата бяха изложени продукти и рекламни материали от различните серии на Mitsubishi Electric.

Фирми с 44 щанда представиха своите продукти и допринесоха за настроението по време на форума. Участниците във форума имаха възможността в продължение на три дни да обменят професионални идеи. Гости на форума бяха архитекти, строители и инвеститори от цялата страна.

По покана на Климаком Инженеринг присъстваха и архитекти от водещи столични проектантски бюра. Снимки от събитието може да видите тукПрепратка към страницата ни във Facebook