Ново вътрешно тяло Lossnay VL-50(E)S2-E

Вентилационните системи Lossnay са известни в индустрията със своята ефективност. Те предлагат природосъобразена възобновяема енергия и контрол на влажността, и позволяват на климатичните системи да бъдат едновременно ефективни и икономични.

Особено подходящи са за модерни жилища с добра изолация, които изискват вентилация за премахване на застоялия въздух без големи топлинни загуби.

Новото ултра компактно тяло за стенен монтаж VL-50(E)S2-E е предназначено за използване в частни домове, апартаменти, офиси или други малки помещения, където липсва вентилация. За оптимална работа на едно устройство обикновено е достатъчно помещение с размери между 15-30 кв.м.

Предимствата на VL-50(Е)S2-E са:

- Енергийна ефективност
- Ниски нива на шум при работа
- Стилен дизайн
- Опростена инсталация
- Лесна поддръжка


Моделите VL-50(E)S2-E се монтират на стената: хоризонтално или вертикално. Това е особено важно за апартаментите или малките стаи, където обикновено няма много пространство по стените. Благодарение на тихата си работа и стилен дизайн, който пасва на всеки интериор, вътрешното тяло Lossnay VL-50(E)S2-E е правилният избор за чист въздух във всеки дом или офис.Препратка към страницата ни във Facebook