Mitsubishi Electric с нова четириструйна касета за сериите Mr.Slim и City Multi

Новите четириструйни касети за сериите Mr.Slim и City Multi на Mitsubishi Electric впечатляват с множество иновативни детайли за изключително висок климатичен комфорт.

Особено от гледна точка на комфорт и ефективност, новото вътрешно тяло печели точки поради следните причини:

 Компонентите и въздуховодите са допълнително оптимизирани.
 Иновативният 3D i-see сензор постоянно сканира околната среда.
 Четирите ламели с нов дизайн са индивидуално контролирани.

3D i-see сензорът идентифицира точно позициите на хората в помещението. В същото време, надеждно засича стайната температура в радиус от 12 метра в общо 1,856 отделни сектора. Данните се обработват в реално време. Например, ако броя на хората в помещението се промени, 3D i-see сензорът автоматично регулира мощността на охлаждане или отопление. Ако няма хора в стаята за известно време, вътрешното тяло се включва самостоятелно в предварително определен режим на готовност. Това допълнително намалява разходите за енергия.

Забележителни са ниските шумови емисии, които се дължат на конструкцията на новата касета. Спектърът варира от 26 до 36 dB (A) в зависимост от охлаждащия капацитет. Касетата се предлага в седем размера с капацитет на охлаждане от 3,6 до 14 kW. Дизайнът е в хармония със структурата на тавана.

Новото дистанционно управление осигурява висок комфорт при работа. Дисплеят е осветен и позволява по-добра видимост на всички въведени параметри. Многобройни функции, като седмичен таймер или управление на 3D сензора, позволяват прецизни спецификации за индивидуален комфорт на климата. Почистването на филтъра може да се извърши бързо и хигиенично, инсталацията на тялото също е опростена.Препратка към страницата ни във Facebook