Mitsubishi Electric оставя своята следа върху хотела "Роял Тадж Махал" в Анталия

Хотел "Роял Тадж Махал", разположен на площ от 40 хил. кв. м. в турския курорт Анталия, ще предлага висококачествен климатичен комфорт на гостите си, благодарение на тихите и енергийноефективни климатични системи Mitsubishi Electric.

Персонализирани решения за всички пространства и функция за централно управление

В проекта са използвани тънки вътрешни тела от канален тип (VMS) за стаите за гости, а в общите пространства са инсталирани двупътни и четирипътни касети, компактен касетъчен тип, канален тип със средно статично налягане и стенни климатици за публичните пространства, а вътрешните тела от канален тип VRF осигуряват 100 % свеж въздух. Mitsubishi Electric инсталира външните тела от серията YHA в хотела, в който са необходими външни тела за възстановяване на топлината в СПА зоната и сплит и Mr. Slim за екстериорни пространства като контролния пункт и амфитеатъра. Цялата система се контролира от един център, благодарение на технологията за централизирано управление на Mitsubishi Electric.

Енергийно ефективна технология за намаляване на оперативните разходи

Г-н Ramazan Taş –управител на фирмата инвеститор на този проект подчерта, че Mitsubishi Electric е в състояние да отговори на всички климатични изисквания на компанията по отношение на енергийната ефективност и гладкото функциониране. "Енергийно ефективните и екологични климатици на Mitsubishi Electric създават предимства по отношение на оперативните разходи. Също така, ние имахме допълнителния комфорт да продължим своята работа по време на инсталационния процес, с помощта на бързите и интелигентни решения, предоставени от Mitsubishi Electric ", каза г-н TAS.Препратка към страницата ни във Facebook