Mitsubishi Electric получи наградата "Vertrauenspreis der LüKK"

На 22 юни в Karlsruhe, Германия по повод 50-годишнината на CCI Dialog GmbH и в присъствието на 200 гости Mitsubishi Electric, беше отличен с наградата "Vertrauenspreis der LüKK". Компанията бе наградена с първо място в категорията Multisplit и VRF системи.

Жури от 536 човека съставено от специалисти по планиране, производители и работници в тази сфера, решиха кой от 70те производители в ОВК бизнеса ще бъде награден във всяка категория.

Наградата " Vertrauenspreis der LüKK " е признание за удовлетвореността на клиентите. Браншът почита не само качеството на технологиите, продуктите и удовлетвореността от подкрепата по планиране и следпродажбено обслужване, но също така и оценката за надеждност и нивото на препоръка, които показват доверието, което клиентите гласуват на производителите.

Бихме искали да изразим нашата благодарност към всички партньори, които са гласували за Mitsubishi Electric.

"Щастливи сме да бъдем удостоени с първото място в категорията Multi Split и VRF системи и сме много доволни от доверието и увереността, които нашите партньори ни гласуват относно нашите възможности и качество на работа. Увереността, която те инвестират в нас засилва решимостта ни да предлагаме винаги най-добрите решения и продукти на нашите клиенти, и партньори в бъдеще ", казва Holger Thiesen, Генерален Мениджър в германския клон на Mitsubishi Electric.Препратка към страницата ни във Facebook