Стилните климатични тела на MSZ-LN отличени с награда "Quite Mark"

Модерните и стилни стенни климатици от М серията на Mitsubishi Electric MSZ-LN са отличени с наградата „Quiet Mark” на Noise Abatement Society, за своето почти безшумно представяне.

MSZ-LN е първият продукт от М серията, който използва хладилен агент R32, имащ нисък потенциал за глобално затопляне (ПГЗ). Усъвършенстваният дизайн на телата допълва модерната и обширна гама от функции, за да направи тези стилни и енергийно ефективни климатици достъпни за всички.

Новата гама MSZ-LN, е отличена с "Quiet Mark" в знак на признание за непрекъснатите акустични иновации на Mitsubishi Electric и фокуса върху звуковите нива ", обяснява Toby Saville, главен технически директор на Quiet Mark.

"Тъй като тези нови модели притежават сензор, който разпознава присъствието на хора в помещението и се включва автоматично, е още по-важно устройството да бъде тихо и дискретно когато отоплява или охлажда помещението, без да привлича вниманието към себе си. Нашите оценки показаха, че MSZ-LN е един от най-тихите климатици на пазара днес. "

Серията MSZ-LN предлага нива на шума до 19dBA и е налична в четири размера от 2.5kW до 6.1kW, както и в четири забележителни цвята-Червен рубин, Черен оникс, Перлено бяло и Натурално бяло. Също така има и дистанционно управление съвпадащо с цвета на вътрешното тяло.

Вграденият Wi-Fi интерфейс позволява пълно управление и следене чрез фирменото приложение MELCloud App. Като допълнение, умният i-see Sensor автоматично засича присъствието в помещението, местоположението на хората, както и тяхната телесна температура, осигурявайки персонализиран комфорт по този начин.

"Радваме се, че моделите MSZ-LN се присъединяват към нашите MSZ-EF Zen модели като единствените климатични системи, отличени с Quiet Mark", обяснява Греъм Темпъл, маркетинг мениджър за фирмената гама климатици . "Нашите инженери разработиха наистина мощни и усъвършенствани модели, но гарантираха, и че шумът не е никакъв проблем".

В допълнение към стенните тела от М серията - MSZ-EF и MSZ-LN, термопомпените системи Ecodan на Mitsubishi Electric също са одобрени от "Noise Abatement Society".Препратка към страницата ни във Facebook