Hybrid VRF отличен за климатичен продукт на годината

Mitsubishi Electric празнува още един индустриален успех след като иновативното решение Hybrid VRF (HVRF) беше обявено за продукт на годината на ACR News Awards 2017г.

Наградите са създадени, за да отбележат иновациите в сектора на климатичното и хладилно оборудване, награждавайки компании, които демонстрират върхови постижения в начина, по който работят или в това, което произвеждат, и се провеждат вече повече от 20г.

Организирано от Datateam Business Media с водещ комедианта Ед Бърн, тазгодишното събитие в Челси Харбър Хотел привлече повече от 240 гости от целия свят от климатичната и хладилна индустрия.

Хибридната система VRF на Mitsubishi Electric получи наградата за „Продукт на годината в сферата на климатизацията“, след като независима комисия от съдии в индустрията признаха неговата уникална способност за намаляване на текущите разходи и максимална ефективност в широк спектър от приложения и среда на употреба.

Hybrid VRF е в състояние едновременно да отоплява и да охлажда. Създаден е с идеята да позволи на сградите да извлекат предимствата от комфорта на подобрената енергийна ефективност, която VRF системата дава, но без нуждата от тръби за разпространяване на хладилния агент. Това означава, че сега всяка сграда може да се възползва от напреднала климатизация и перфектен контрол на комфорта, без да има нуждата от оборудване за откриване на течове.

Ръсел Джоунс, PR и мениджър на комуникациите на Mitsubishi Electric, и Греъм Темпъл, Маркетинг мениджър, бяха на място, за да получат наградата от домакина Ед Бърн и Ръсел Бийти – президентът на “Федерацията на търговските асоциации по околната среда” / Federation of Environmental Trade Associations (FETA).

Джоунс коментира: " Нашата хибридна система VRF се радва на една невероятно успешна първа година и продължава да набира популярност. Индустрията е оценила революционните ползи на Hybrid VRF, както и неговата приспособимост и лекота на инсталиране, като всичко това довежда до множеството награди, които получи в последно време. "Препратка към страницата ни във Facebook